• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Zakelijke portretten

Zakelijke portretten

Zakelijke studio portretten voor websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Tijdens een portretsessie nemen wij voldoende tijd om tot een portret te komen dat recht doet aan jouw persoonlijkheid en een bij jouw functie passende uitstraling heeft. In mijn studio zorg ik vanzelfsprekend voor een perfecte belichting en help ik je bij een keuze voor achtergrond en kleding. Mocht je last hebben van ‘Cameravrees’, geen zorgen, je bent hierin niet alleen en ik help je er tijdens de sessie gegarandeerd overheen.

Met mijn mobiele studio kom ik ook graag naar jullie locatie voor een sessie met je collega’s of medewerkers. Vanaf vier personen is dit vaak de meest efficiënte manier. Jullie werkzaamheden kunnen dan gewoon doorgaan en iedereen zit na de portretsessie weer snel op zijn plek

Tarieven voor zakelijke studio portretten

Goed = Goed  € 125,-

Het moet gebeuren maar je bent druk en hebt weinig tijd.

 • Je ontvangt mijn 7 tips voor een perfect zakelijk portret in de mail
 • Snelle Espresso (of limonade) bij mij in de studio
 • Korte portretsessie van ongeveer 15 minuten
 • Je kiest meteen het beste portret
 • Voordat je thuis bent zit het bewerkte portret in je mail

Beter  € 175,-

Een sessie met alle aandacht maar wel met een duidelijk doel voor ogen.

 • Je ontvangt mijn 7 tips voor een perfect zakelijk portret in de mail
 • Goed gesprek over jouw idee en doel van de foto’s en mijn advies
 • Keuze voor achtergrond en kleding
 • Portretsessie van ongeveer 45 minuten met mogelijkheid tot kledingwissel
 • Inclusief afwerking van twee portretten naar keuze
 • De bewerkte portretten ontvang je binnen 24 uur

Bijzonder  € 275,-

Je weet nog niet precies wat je wilt, en je wilt je laten verrassen.

 • Je ontvangt mijn 7 tips voor een perfect zakelijk portret in de mail
 • Goed gesprek over je werk, doelen en waar de foto’s voor zouden moeten dienen
 • Keuze voor achtergrond(en) en kleding
 • Uitgebreide portretsessie van ongeveer 2 uur, met mogelijkheid tot wissels van kleding, licht en achtergrond
 • Inclusief afwerking van 5 portretten naar keuze
 • De bewerkte portretten ontvang je binnen 24 uur
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW
 • Alle beelden kunnen onbeperkt en rechtenvrij worden gebruikt

Veelgestelde vragen

Je kan uitgaan van maximaal 3 dagen maar laat vooral weten als het sneller moet. Meestal is er dan wel een mouw aan te passen.

Een goede nachtrust is de beste voorbereiding. Gehydrateerd blijven, de dag ervoor overmatige alcohol vermijden, dat soort dingen….Maar ik begrijp heel goed dat het af en toe anders kan lopen. Moeten wij de sessie in jouw drukke schema inpassen? Geen probleem. Neem wat verschillende kledingstukken mee, ontspan en laat mij het werk doen. Stress is nergens voor nodig.

Een korte wandeling of een metrohalte vanaf station Sloterdijk. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Let op: Het is wel betaald parkeren.

Ja. Op locatie kan ik groepsfoto’s voor een onbeperkt aantal mensen maken. In mijn studio kan ik alleen kleine groepen huisvesten. Laat me weten wat je nodig hebt en vraag een offerte aan

Iedereen is fotogeniek. Als mensen er niet goed uitzien op foto’s, heeft dat meer te maken met dat ze zich ongemakkelijk of nerveus voelen. Ik begeleid je door het proces om ervoor te zorgen dat je ontspannen bent en dat je er plezier aan beleeft. Als we een foto maken die we niet leuk vinden, gebruiken we hem niet.

Natuurlijk! Of je nu de eenvoud van effen wit of grijs wilt, een vleugje kleur uit mijn assortiment Colorama-papiersoorten of een van mijn selectie handgeschilderde canvasachtergronden, je kunt kiezen. Op basis van je huid- en haarkleuring en de door jou gekozen kleding kan ik je adviseren wat het beste werkt voor de sfeer die je wilt creëren. Ik kan er ook een achtergond van bijvoorbeeld een kantooromgeving achter zetten als dat je voorkeur heeft.

Bij het retoucheren van portretten gaat het om kwaliteitscontrole. Elk klein detail wordt beoordeeld; als het storend is, wordt het verwijderd. Tijdelijke oneffenheden, verdwaalde wenkbrauwen, kattenharen, enz. worden allemaal aangepakt zodat de focus op jouw uitdrukking blijft. Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor helderheid, kleur en contrast.

Absoluut! Dit is de handigste optie als je portretten nodig hebt voor je team of bedrijf. Ik kom dan met een mobiele studio die ik in een groot antoor of vergaderruimte op kan zetten. Laat me weten waar en met hoevelen jullie zijn en ik maak een offerte voor je.

De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
13:53 09 Jun 21
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie G
Rosemarie G
09:50 25 May 21
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
15:41 30 Apr 21
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20

  Studio - Goed

   Studio - Beter

    Studio - Bijzonder

     Studio - Bijzonder

      Studio - Beter

       Studio - Bijzonder