• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Zakelijke portretten

Zakelijke portretten

Zakelijke studio portretten voor websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Tijdens een portretsessie nemen wij voldoende tijd om tot een portret te komen dat recht doet aan jouw persoonlijkheid en een bij jouw functie passende uitstraling heeft. In mijn studio zorg ik vanzelfsprekend voor een perfecte belichting en help ik je bij een keuze voor achtergrond en kleding. Mocht je last hebben van ‘Cameravrees’, geen zorgen, je bent hierin niet alleen en ik help je er tijdens de sessie gegarandeerd overheen.

Met mijn mobiele studio kom ik ook graag naar jullie locatie voor een sessie met je collega’s of medewerkers. Vanaf vier personen is dit vaak de meest efficiënte manier. Jullie werkzaamheden kunnen dan gewoon doorgaan en iedereen zit na de portretsessie weer snel op zijn plek

Tarieven voor zakelijke portretten

Goed = Goed   € 150,-

Het moet gebeuren maar je bent druk en hebt weinig tijd.

 • Je ontvangt mijn 7 tips voor een perfect zakelijk portret in de mail
 • Snelle Espresso (of limonade) bij mij in de studio
 • Korte portretsessie van ongeveer 15 minuten
 • Je kiest meteen het beste portret
 • Voordat je thuis bent zit het bewerkte portret in je mail

Beter  € 200,-

Een sessie met alle aandacht maar wel met een duidelijk doel voor ogen.

 • Je ontvangt mijn 7 tips voor een perfect zakelijk portret in de mail
 • Goed gesprek over jouw idee en doel van de foto’s en mijn advies
 • Keuze voor achtergrond en kleding
 • Portretsessie van ongeveer 45 minuten met mogelijkheid tot kledingwissel
 • Inclusief afwerking van twee portretten naar keuze
 • De bewerkte portretten ontvang je binnen 24 uur

Bijzonder  € 350,-

Je weet nog niet precies wat je wilt, en je wilt je laten verrassen.

 • Je ontvangt mijn 7 tips voor een perfect zakelijk portret in de mail
 • Goed gesprek over je werk, doelen en waar de foto’s voor zouden moeten dienen
 • Keuze voor achtergrond(en) en kleding
 • Uitgebreide portretsessie van ongeveer 2 uur, met mogelijkheid tot wissels van kleding, licht en achtergrond
 • Inclusief afwerking van 5 portretten naar keuze
 • De bewerkte portretten ontvang je binnen 24 uur
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW
 • Alle beelden kunnen onbeperkt en rechtenvrij worden gebruikt

Veelgestelde vragen

Je kan uitgaan van maximaal 3 dagen maar laat vooral weten als het sneller moet. Meestal is er dan wel een mouw aan te passen.

Een goede nachtrust is de beste voorbereiding. Gehydrateerd blijven, de dag ervoor overmatige alcohol vermijden, dat soort dingen….Maar ik begrijp heel goed dat het af en toe anders kan lopen. Moeten wij de sessie in jouw drukke schema inpassen? Geen probleem. Neem wat verschillende kledingstukken mee, ontspan en laat mij het werk doen. Stress is nergens voor nodig.

Jazeker. Ik kan jou en je collega’s ook in een fotostudio fotograferen. Afhankelijk van je wensen en het aantal te fotograferen mensen kan ik dan een geschikte studio regelen.

Ja. Afhankelijk van de locatie kan ik groepsfoto’s voor een onbeperkt aantal mensen maken. Laat me weten wat je nodig hebt en vraag een offerte aan

Iedereen is fotogeniek. Als mensen er niet goed uitzien op foto’s, heeft dat meer te maken met dat ze zich ongemakkelijk of nerveus voelen. Ik begeleid je door het proces om ervoor te zorgen dat je ontspannen bent en dat je er plezier aan beleeft. Als we een foto maken die we niet leuk vinden, gebruiken we hem niet.

Natuurlijk! Wij maken de foto samen en in overleg met elkaar. Het gaat erom dat jij tevreden bent met het resultaat. Als een bepaald standpunt of gekozen achtergrond niet werkt kunnen wij altijd de setup veranderen.

Bij het retoucheren van portretten gaat het om kwaliteitscontrole. Elk klein detail wordt beoordeeld; als het storend is, wordt het verwijderd. Tijdelijke oneffenheden, verdwaalde wenkbrauwen, kattenharen, enz. worden allemaal aangepakt zodat de focus op jouw uitdrukking blijft. Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor helderheid, kleur en contrast.

Absoluut! Dit is de handigste optie als je portretten nodig hebt voor je team of bedrijf. Ik kom dan met een mobiele studio die ik in een groot antoor of vergaderruimte op kan zetten. Laat me weten waar en met hoevelen jullie zijn en ik maak een offerte voor je.

Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.

  Studio - Goed

   Studio - Beter

    Studio - Bijzonder