• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Zakelijke fotografie en zakelijke fotograaf

Zakelijke fotografie met een professionele uitstraling

Op zoek naar ervaren zakelijke fotograaf? Met ruim 25 jaar ervaring in zakelijke fotografie kan ik jou als professional in beeld brengen. Heb je behoefte aan een zakelijke profielfoto of een zakelijk portret? Schakel Jonas Fotografie in! Met zakelijke fotografie probeer ik de essentie van jou als professional te vangen in beeld. Zo kun je een zakelijke profielfoto gebruiken voor websites, e-mails, LinkedIn, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Amsterdam en ik help je graag bij zakelijke fotografie die binnen jouw budget en mogelijkheden past. Neem gerust contact op voor gratis en vrijblijvend advies!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Zakelijke profielfoto bij Jonas Fotografie

De sleutel van een succesvol zakelijk portret is goede voorbereiding. Na de uitgebreide ervaring die ik opgedaan heb met o.a. zakelijke fotografie, ben ik al ruim 25 jaar zakelijk fotograaf te noemen. Daarnaast ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen die gelooft in de kracht en waarde van beeld. Tijdens het maken van een zakelijke profielfoto of een zakelijk portret, neem ik voldoende tijd om tot een resultaat te komen dat recht doet aan jouw professionele persoonlijkheid. Op zoek naar een zakelijke fotograaf die, door middel van zakelijke fotografie, in beeld brengt wat er écht toe doet? Dan zit je bij Jonas Fotografie goed! Bij Jonas Fotografie kun je de volgende service verwachten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Zakelijke fotografie op locatie

Ik kan me voorstellen dat je jouw zakelijke profielfoto graag op je eigen kantoor laat maken. Daarom kom ik graag naar jouw locatie voor de beste zakelijke fotografie. Nadat we een mooi zakelijk portret van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil je graag een zakelijke profielfoto, maar ben je zenuwachtig voor de camera? Geen zorgen. Ik garandeer dat je dit onmogelijk in het zakelijk portret terug kunt zien. Heb je vragen over zakelijke fotografie, zakelijke profielfoto’s of mijn andere diensten? Neem voor vragen gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Ben je toe aan een (nieuw) zakelijk portret? Hebben je collega’s een betere zakelijke profielfoto nodig? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Wanneer je gebruik maakt van mijn zakelijke fotografie, geef ik je ruim van tevoren alle informatie en advies over kledingkeuze en achtergrond. Je hoeft je dus nergens druk om te maken!

Opdrachtgevers