• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Zakelijke fotografie en zakelijke fotograaf

Zakelijke fotografie met een professionele uitstraling

Op zoek naar ervaren zakelijke fotograaf? Met ruim 25 jaar ervaring in zakelijke fotografie kan ik jou als professional in beeld brengen. Heb je behoefte aan een zakelijke profielfoto of een zakelijk portret? Schakel Jonas Fotografie in! Met zakelijke fotografie probeer ik de essentie van jou als professional te vangen in beeld. Zo kun je een zakelijke profielfoto gebruiken voor websites, e-mails, LinkedIn, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Amsterdam en ik help je graag bij zakelijke fotografie die binnen jouw budget en mogelijkheden past. Neem gerust contact op voor gratis en vrijblijvend advies!

Zakelijke profielfoto bij Jonas Fotografie

De sleutel van een succesvol zakelijk portret is goede voorbereiding. Na de uitgebreide ervaring die ik opgedaan heb met o.a. zakelijke fotografie, ben ik al ruim 25 jaar zakelijk fotograaf te noemen. Daarnaast ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen die gelooft in de kracht en waarde van beeld. Tijdens het maken van een zakelijke profielfoto of een zakelijk portret, neem ik voldoende tijd om tot een resultaat te komen dat recht doet aan jouw professionele persoonlijkheid. Op zoek naar een zakelijke fotograaf die, door middel van zakelijke fotografie, in beeld brengt wat er écht toe doet? Dan zit je bij Jonas Fotografie goed! Bij Jonas Fotografie kun je de volgende service verwachten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke fotografie op locatie

Ik kan me voorstellen dat je jouw zakelijke profielfoto graag op je eigen kantoor laat maken. Daarom kom ik graag naar jouw locatie voor de beste zakelijke fotografie. Nadat we een mooi zakelijk portret van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil je graag een zakelijke profielfoto, maar ben je zenuwachtig voor de camera? Geen zorgen. Ik garandeer dat je dit onmogelijk in het zakelijk portret terug kunt zien. Heb je vragen over zakelijke fotografie, zakelijke profielfoto’s of mijn andere diensten? Neem voor vragen gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Ben je toe aan een (nieuw) zakelijk portret? Hebben je collega’s een betere zakelijke profielfoto nodig? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Wanneer je gebruik maakt van mijn zakelijke fotografie, geef ik je ruim van tevoren alle informatie en advies over kledingkeuze en achtergrond. Je hoeft je dus nergens druk om te maken!

Opdrachtgevers