• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Studioportretten en studiofotografie

Laat jezelf zien met studiofotografie/studioportretten

Met studioportretten laat ik een mens zien op zijn of haar mooist. Een mooie glimlach, expressieve ogen of een gezicht waarvan je kunt zien dat het veel heeft meegemaakt worden door studiofotografie mooi in beeld gebracht. Voor particuliere en zakelijke studioportretten voor websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten ben je welkom in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. Samen bepalen we de achtergrond en kleding zodat je een kwalitatief portret hebt dat weergeeft wie je echt bent. Meer weten over hoe ik studioportretten maak? Neem dan gerust contact met me op.

Voor oprechte studioportretten

Na de nodige ervaring die ik opgedaan heb met o.a. studiofotografie, ben ik al ruim 20 jaar professioneel fotograaf te noemen. Tijdens een studiofotografie sessie nemen wij voldoende tijd om tot een portret te komen dat recht doet aan je persoonlijkheid en wat een passende uitstraling heeft. Door het maken van verschillende studioportretten heb ik mijn vaardigheden in studiofotografie goed ontwikkeld. In mijn fotostudio Jonas Fotografie in Amsterdam kun je het volgende verwachten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Geheel op je gemak voelen

Voor alle soorten studioportretten kun je terecht in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. In mijn studio zorg ik vanzelfsprekend voor een perfecte belichting en help ik graag bij de keuze voor achtergrond en kleding. Last van cameravrees en ben je bang dat dit de foto’s beïnvloed? Ik geef je alle ruimte om even te wennen en garandeer dat het niet aan de foto te zien zal zijn. Met mijn mobiele studio kom ik ook graag naar jouw locatie voor studioportretten van je collega’s of medewerkers. Vanaf vier personen is dit vaak de meest efficiënte manier. Jullie werkzaamheden kunnen dan gewoon doorgaan en iedereen zit na de studioportretten weer snel op zijn of haar plek. Neem voor meer informatie gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Maak een afspraak bij Jonas Fotografie

Wil jij ook tijdloze studioportretten om cadeau te geven of om zelf aan de muur te kunnen hangen? Is je bedrijf klaar voor nieuwe personeelsfoto’s door middel van kwaliteitsvolle studiofotografie? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Van tevoren vindt er een (telefonisch) voorgesprek plaats, waarin je geadviseerd wordt over kleding, locatie en andere relevante zaken.

Opdrachtgevers