• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Studioportretten en studiofotografie

Laat jezelf zien met studiofotografie/studioportretten

Met studioportretten laat ik een mens zien op zijn of haar mooist. Een mooie glimlach, expressieve ogen of een gezicht waarvan je kunt zien dat het veel heeft meegemaakt worden door studiofotografie mooi in beeld gebracht. Voor particuliere en zakelijke studioportretten voor websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten ben je welkom in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. Samen bepalen we de achtergrond en kleding zodat je een kwalitatief portret hebt dat weergeeft wie je echt bent. Meer weten over hoe ik studioportretten maak? Neem dan gerust contact met me op.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Voor oprechte studioportretten

Na de nodige ervaring die ik opgedaan heb met o.a. studiofotografie, ben ik al ruim 20 jaar professioneel fotograaf te noemen. Tijdens een studiofotografie sessie nemen wij voldoende tijd om tot een portret te komen dat recht doet aan je persoonlijkheid en wat een passende uitstraling heeft. Door het maken van verschillende studioportretten heb ik mijn vaardigheden in studiofotografie goed ontwikkeld. In mijn fotostudio Jonas Fotografie in Amsterdam kun je het volgende verwachten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Geheel op je gemak voelen

Voor alle soorten studioportretten kun je terecht in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. In mijn studio zorg ik vanzelfsprekend voor een perfecte belichting en help ik graag bij de keuze voor achtergrond en kleding. Last van cameravrees en ben je bang dat dit de foto’s beïnvloed? Ik geef je alle ruimte om even te wennen en garandeer dat het niet aan de foto te zien zal zijn. Met mijn mobiele studio kom ik ook graag naar jouw locatie voor studioportretten van je collega’s of medewerkers. Vanaf vier personen is dit vaak de meest efficiënte manier. Jullie werkzaamheden kunnen dan gewoon doorgaan en iedereen zit na de studioportretten weer snel op zijn of haar plek. Neem voor meer informatie gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Maak een afspraak bij Jonas Fotografie

Wil jij ook tijdloze studioportretten om cadeau te geven of om zelf aan de muur te kunnen hangen? Is je bedrijf klaar voor nieuwe personeelsfoto’s door middel van kwaliteitsvolle studiofotografie? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Van tevoren vindt er een (telefonisch) voorgesprek plaats, waarin je geadviseerd wordt over kleding, locatie en andere relevante zaken.

Opdrachtgevers