• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Locatieportretten en locatiefotografie

De sfeer afbeelden met locatiefotografie

Op zoek naar hoogwaardige locatiefotografie? Locatieportretten brengen de omgeving tot leven. En ze brengen de boodschap die je met je portret wilt geven goed over. Met locatieportretten probeer ik een gevoel af te beelden. De sfeer van je bedrijf, de locatie of de handeling die in de foto wordt uitgevoerd, staat centraal bij locatiefotografie. Voor locatieportretten voor websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten kun je terecht in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. Ik help je graag bij de realisatie van locatieportretten die jouw boodschap optimaal ondersteunen. Meer weten over mijn locatiefotografie? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Voor kwalitatieve locatiefotografie

De sleutel tot goede locatiefotografie is een goed idee en een goede voorbereiding. Na de nodige ervaring die ik opgedaan heb met o.a. locatiefotografie, ben ik al ruim 25 jaar professioneel fotograaf. Tijdens het maken van locatieportretten neem ik voldoende tijd om tot een portret te komen dat recht doet aan jouw persoonlijkheid en een passende uitstraling heeft die past bij jouw bedrijf, familie of vrienden. Bij mijn fotostudio Jonas Fotografie in Amsterdam geniet je van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Mobiele fotostudio

Met mijn mobiele studio kom ik graag naar jouw locatie voor locatieportretten van je collega’s of medewerkers. Dit kan al vanaf vier personen. Na de locatiefotografie kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan en zit iedereen snel weer op zijn of haar plek. Last van cameravrees tijdens locatieportretten? Ik garandeer dat je dit niet in de foto’s terugziet en ik geef je alle ruimte om aan de camera te wennen. Met de mensen die ik mag fotograferen ga ik op zoek naar de juiste foto met de perfecte uitstraling. Dat maakt mijn werk zo leuk. Neem voor vragen gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Maak een afspraak bij Jonas Fotografie

Is je bedrijf toe aan nieuwe personeelsfoto’s of locatieportretten? Wil je een portret cadeau doen of zelf aan de muur hangen? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Ik adviseer je van tevoren graag over kledingkeuze en achtergrond. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en hoef je alleen nog maar te lachen naar het vogeltje!

Opdrachtgevers