• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Locatieportretten en locatiefotografie

De sfeer afbeelden met locatiefotografie

Op zoek naar hoogwaardige locatiefotografie? Locatieportretten brengen de omgeving tot leven. En ze brengen de boodschap die je met je portret wilt geven goed over. Met locatieportretten probeer ik een gevoel af te beelden. De sfeer van je bedrijf, de locatie of de handeling die in de foto wordt uitgevoerd, staat centraal bij locatiefotografie. Voor locatieportretten voor websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten kun je terecht in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. Ik help je graag bij de realisatie van locatieportretten die jouw boodschap optimaal ondersteunen. Meer weten over mijn locatiefotografie? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Voor kwalitatieve locatiefotografie

De sleutel tot goede locatiefotografie is een goed idee en een goede voorbereiding. Na de nodige ervaring die ik opgedaan heb met o.a. locatiefotografie, ben ik al ruim 25 jaar professioneel fotograaf. Tijdens het maken van locatieportretten neem ik voldoende tijd om tot een portret te komen dat recht doet aan jouw persoonlijkheid en een passende uitstraling heeft die past bij jouw bedrijf, familie of vrienden. Bij mijn fotostudio Jonas Fotografie in Amsterdam geniet je van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Mobiele fotostudio

Met mijn mobiele studio kom ik graag naar jouw locatie voor locatieportretten van je collega’s of medewerkers. Dit kan al vanaf vier personen. Na de locatiefotografie kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan en zit iedereen snel weer op zijn of haar plek. Last van cameravrees tijdens locatieportretten? Ik garandeer dat je dit niet in de foto’s terugziet en ik geef je alle ruimte om aan de camera te wennen. Met de mensen die ik mag fotograferen ga ik op zoek naar de juiste foto met de perfecte uitstraling. Dat maakt mijn werk zo leuk. Neem voor vragen gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Maak een afspraak bij Jonas Fotografie

Is je bedrijf toe aan nieuwe personeelsfoto’s of locatieportretten? Wil je een portret cadeau doen of zelf aan de muur hangen? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Ik adviseer je van tevoren graag over kledingkeuze en achtergrond. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en hoef je alleen nog maar te lachen naar het vogeltje!

Opdrachtgevers