• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Zaandam

Fotograaf Zaandam: Zakelijke portretfoto in Zaandam

Een goede zakelijke portretfoto verkoopt. Een aansprekende zakelijke portretfoto verbetert de website en de social media uitingen van je bedrijf. Daarom maak ik als bedrijfsfotograaf in Zaandam graag de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. En dat begint met goede communicatie. Heb je een bedrijfsfotograaf in Zaandam nodig voor een portretfoto? Schakel Jonas Fotografie in: de professionele fotograaf in Zaandam en omgeving. Bezoek studio Jonas Fotografie of vraag fotografie op locatie aan en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Zaandam, die past bij jou en je bedrijf. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Zaandam kun je altijd contact met me opnemen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Bedrijfsfotograaf voor zakelijke portretfoto in Zaandam

Ruim 25 jaar werk ik als bedrijfsfotograaf in Zaandam en maak ik onder andere zakelijke portretfoto’s. Daarnaast ben ik als fotograaf in Zaandam aangesloten bij de Dutch Photographers, de organisatie voor professionele Nederlandse fotografen. Dit heeft veel voordelen waar ik je graag meer over wil vertellen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Zaandam die perfect weergeeft waar jij voor staat met een portretfoto? Kies een ervaren fotograaf in Zaandam, zoals Jonas Fotografie, en geniet van o.a. de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Fotograaf in Zaandam op jouw locatie

Ook kom ik graag naar je toe, op locatie, om de mooiste portretfoto’s in Zaandam te maken. Voordat we aan de fotosessie beginnen, hebben we een uitgebreid telefoongesprek waarin ik je goed voorbereid. Het fotograferen hoeft niet lang te duren. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto van jou en je collega’s in Zaandam hebben gemaakt, kan iedereen weer verder met zijn of haar werk. Wil je een fotograaf inhuren in Zaandam, maar ben je zenuwachtig voor de camera? Maak je niet druk. Als ervaren fotograaf garandeer ik dat het onmogelijk is om dit op een portretfoto te zien. Wil je een bedrijfsfotograaf voor een zakelijke portretfoto in Zaandam? Of ben je benieuwd naar mijn andere werkzaamheden als fotograaf in Zaandam? Neem dan gerust contact met mij op en kom langs bij studio Jonas Fotografie.

Bel voor een fotograaf in Zaandam naar Jonas Fotografie

Op de foto? Met ruim 25 jaar ervaring als fotograaf in Zaandam, voer ik graag je foto opdracht uit. Wil je direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Zaandam voor het maken van een zakelijke portretfoto in Zaandam? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers