• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Zaandam

Fotograaf Zaandam: Zakelijke portretfoto in Zaandam

Een goede zakelijke portretfoto verkoopt. Een aansprekende zakelijke portretfoto verbetert de website en de social media uitingen van je bedrijf. Daarom maak ik als bedrijfsfotograaf in Zaandam graag de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. En dat begint met goede communicatie. Heb je een bedrijfsfotograaf in Zaandam nodig voor een portretfoto? Schakel Jonas Fotografie in: de professionele fotograaf in Zaandam en omgeving. Bezoek studio Jonas Fotografie of vraag fotografie op locatie aan en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Zaandam, die past bij jou en je bedrijf. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Zaandam kun je altijd contact met me opnemen.

Bedrijfsfotograaf voor zakelijke portretfoto in Zaandam

Ruim 25 jaar werk ik als bedrijfsfotograaf in Zaandam en maak ik onder andere zakelijke portretfoto’s. Daarnaast ben ik als fotograaf in Zaandam aangesloten bij de Dutch Photographers, de organisatie voor professionele Nederlandse fotografen. Dit heeft veel voordelen waar ik je graag meer over wil vertellen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Zaandam die perfect weergeeft waar jij voor staat met een portretfoto? Kies een ervaren fotograaf in Zaandam, zoals Jonas Fotografie, en geniet van o.a. de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Fotograaf in Zaandam op jouw locatie

Ook kom ik graag naar je toe, op locatie, om de mooiste portretfoto’s in Zaandam te maken. Voordat we aan de fotosessie beginnen, hebben we een uitgebreid telefoongesprek waarin ik je goed voorbereid. Het fotograferen hoeft niet lang te duren. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto van jou en je collega’s in Zaandam hebben gemaakt, kan iedereen weer verder met zijn of haar werk. Wil je een fotograaf inhuren in Zaandam, maar ben je zenuwachtig voor de camera? Maak je niet druk. Als ervaren fotograaf garandeer ik dat het onmogelijk is om dit op een portretfoto te zien. Wil je een bedrijfsfotograaf voor een zakelijke portretfoto in Zaandam? Of ben je benieuwd naar mijn andere werkzaamheden als fotograaf in Zaandam? Neem dan gerust contact met mij op en kom langs bij studio Jonas Fotografie.

Bel voor een fotograaf in Zaandam naar Jonas Fotografie

Op de foto? Met ruim 25 jaar ervaring als fotograaf in Zaandam, voer ik graag je foto opdracht uit. Wil je direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Zaandam voor het maken van een zakelijke portretfoto in Zaandam? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers