• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Utrecht

Fotograaf Utrecht: Zakelijke portretfoto zegt meer dan 1000 woorden

Zoek je een ervaren fotograaf in Utrecht? Als bedrijfsfotograaf in Utrecht maak ik de zakelijke portretfoto in Utrecht die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Een zakelijke portretfoto kun je gebruiken voor tal van verschillende communicatie uitingen. Als bedrijfsfotograaf in Utrecht probeer ik dé zakelijke portretfoto in Utrecht te maken die bij jou past. En dat begint met goede communicatie. Heb je een bedrijfsfotograaf nodig in Utrecht voor een zakelijke portretfoto in Utrecht? Schakel Jonas Fotografie in: dé fotograaf in Utrecht. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Amsterdam en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Utrecht die past binnen jouw budget en wensen. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Utrecht neem je gewoon contact op met Jonas Fotografie.

Bedrijfsfotograaf voor zakelijke portretfoto in Utrecht

Een goede voorbereiding en communicatie vormen de basis van kwaliteitsfotografie. Zo ben ik ruim 25 jaar bedrijfsfotograaf voor onder andere zakelijke portretfoto’s in Utrecht. Als fotograaf in Utrecht ben ik ook lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Voor het maken van een zakelijke portretfoto in Utrecht neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf die met een zakelijke portretfoto perfect weergeeft waar jij voor staat? Kies voor een ervaren fotograaf in Utrecht, zoals Jonas Fotografie, en geniet van de volgende diensten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Fotograaf in Utrecht op jouw locatie

Uiteraard ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Utrecht die jouw zakelijke portretfoto op je eigen kantoor in Utrecht kan maken. Daarom kom ik graag bij jou op locatie voor de mooiste zakelijke portretfoto’s. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto van jou en je collega’s hebben gemaakt, kan iedereen gewoon weer verder met zijn of haar werk. Wil je een fotograaf in Utrecht inhuren, maar ben je bang voor camera? Maak je geen zorgen. Als ervaren fotograaf in Utrecht garandeer ik dat je dit onmogelijk op een zakelijke portretfoto kunt zien. Wil je een bedrijfsfotograaf voor een zakelijke portretfoto in Utrecht? Of ben je benieuwd naar mijn andere werkzaamheden als fotograaf in Utrecht? Neem gerust contact met mij op, of kom langs bij Jonas Fotografie!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Mag ik je foto? Met ruim 25 jaar ervaring als fotograaf in Utrecht, voer ik graag jouw opdracht uit. Wil je direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Utrecht voor het maken van een zakelijke portretfoto in Utrecht? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Maak je dus nergens druk om!

Opdrachtgevers