• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Rotterdam

Fotograaf Rotterdam: Laat je zakelijke portretfoto spreken

Zoek je een ervaren fotograaf in Rotterdam die de zakelijke portretfoto maakt die jouw professionele persoonlijkheid weergeeft? Als bedrijfsfotograaf in Rotterdam maak ik met liefde een zakelijke portretfoto. Deze kun je gebruiken voor websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Jouw essentie als professional is wat mij interesseert. Die probeer ik te vangen in een portretfoto in Rotterdam. Goede communicatie is hierbij natuurlijk cruciaal. Daarom kun je ook voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Rotterdam contact met me opnemen. Heb je een bedrijfsfotograaf in Rotterdam nodig die een goede portretfoto van je kan maken? Schakel Jonas Fotografie in: dé fotograaf in Rotterdam. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Rotterdam of contacteer me online. Dan help ik je graag met het maken van de zakelijke portretfoto die jij voor ogen hebt.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Bedrijfsfotograaf Rotterdam met veel ervaring

Goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze altijd. Daar sta ik als bedrijfsfotograaf in Rotterdam ook zeker achter. Al ruim 25 jaar werk ik als fotograaf in Rotterdam en maak o.a. zakelijke portretfoto’s in Rotterdam. Ik neem de tijd voor het maken van een portretfoto, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Niet voor niets ben ik als fotograaf lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Rotterdam die met een portretfoto perfect in beeld brengt wat jouw professionele persoonlijkheid is? Kies dan voor Jonas Fotografie en geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto bij jouw bedrijf?

Naast mijn professionele fotostudio, maak ik graag zakelijke portretfoto’s op locatie. Een bedrijfsfotograaf in Rotterdam die jouw portretfoto op je eigen kantoor in Rotterdam kan maken is toch ideaal? Geen zorgen, ik houdt niemand van zijn of haar werk. Nadat we een mooie portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Ben je zenuwachtig voor de camera? Daar hoef je je ook niet druk over te maken. Als ervaren bedrijfsfotograaf in Rotterdam garandeer ik dat je dit onmogelijk in een foto terug kunt zien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke portretfoto? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Rotterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Rotterdam, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Rotterdam voor het maken van een zakelijke portretfoto in Rotterdam? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Je hoeft je dus nergens druk om te maken!

Opdrachtgevers