• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Rotterdam

Fotograaf Rotterdam: Laat je zakelijke portretfoto spreken

Zoek je een ervaren fotograaf in Rotterdam die de zakelijke portretfoto maakt die jouw professionele persoonlijkheid weergeeft? Als bedrijfsfotograaf in Rotterdam maak ik met liefde een zakelijke portretfoto. Deze kun je gebruiken voor websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Jouw essentie als professional is wat mij interesseert. Die probeer ik te vangen in een portretfoto in Rotterdam. Goede communicatie is hierbij natuurlijk cruciaal. Daarom kun je ook voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Rotterdam contact met me opnemen. Heb je een bedrijfsfotograaf in Rotterdam nodig die een goede portretfoto van je kan maken? Schakel Jonas Fotografie in: dé fotograaf in Rotterdam. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Rotterdam of contacteer me online. Dan help ik je graag met het maken van de zakelijke portretfoto die jij voor ogen hebt.

Bedrijfsfotograaf Rotterdam met veel ervaring

Goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze altijd. Daar sta ik als bedrijfsfotograaf in Rotterdam ook zeker achter. Al ruim 25 jaar werk ik als fotograaf in Rotterdam en maak o.a. zakelijke portretfoto’s in Rotterdam. Ik neem de tijd voor het maken van een portretfoto, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Niet voor niets ben ik als fotograaf lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Rotterdam die met een portretfoto perfect in beeld brengt wat jouw professionele persoonlijkheid is? Kies dan voor Jonas Fotografie en geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto bij jouw bedrijf?

Naast mijn professionele fotostudio, maak ik graag zakelijke portretfoto’s op locatie. Een bedrijfsfotograaf in Rotterdam die jouw portretfoto op je eigen kantoor in Rotterdam kan maken is toch ideaal? Geen zorgen, ik houdt niemand van zijn of haar werk. Nadat we een mooie portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Ben je zenuwachtig voor de camera? Daar hoef je je ook niet druk over te maken. Als ervaren bedrijfsfotograaf in Rotterdam garandeer ik dat je dit onmogelijk in een foto terug kunt zien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke portretfoto? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Rotterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Rotterdam, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Rotterdam voor het maken van een zakelijke portretfoto in Rotterdam? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Je hoeft je dus nergens druk om te maken!

Opdrachtgevers