• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Lelystad

Fotograaf Lelystad: Een zakelijke portretfoto in Lelystad

Al 25 jaar ben ik werkzaam als fotograaf in Lelystad. Zo heb ik ervaring met diverse vormen van fotografie, waaronder zakelijke portretfotografie in Lelystad. Heb je een bedrijfsfotograaf in Lelystad nodig die een portretfoto van jou kan maken? Schakel Jonas Fotografie in. Als bedrijfsfotograaf in Lelystad kan ik de zakelijke portretfoto maken die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Een portretfoto in Lelystad kun je overal voor gebruiken. Denk aan je professionele profielpagina’s, de website of nieuwsbrieven naar klanten. Als bedrijfsfotograaf probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een portretfoto in Lelystad. Op zoek naar gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Lelystad? Ook dan mag je bij mij aankloppen. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto die past bij jou.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Jouw bedrijfsfotograaf in Lelystad

Door de jaren heen heb ik geleerd dat de sleutel tot een succesvolle zakelijke portretfoto een goede voorbereiding is. Voor het maken van een portretfoto in Lelystad neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Op zoek naar een ervaren, professionele fotograaf die perfect vastlegt waar je voor staat met een portretfoto in Lelystad? Ik ben de bedrijfsfotograaf in Lelystad waar je naar op zoek bent! Maak gebruik van mijn diensten en geniet nu van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto op locatie? Natuurlijk!

Je zakelijke portretfoto in Lelystad is pas echt af als deze ook daadwerkelijk in je eigen kantoor wordt gemaakt. Natuurlijk is een ervaren fotograaf nodig. Dit alles is mogelijk met Jonas Fotografie. Daarom kom ik als bedrijfsfotograaf naar Lelystad voor de beste portretfoto. Hebben we een mooie zakelijke portretfoto in Lelystad gemaakt en een mooi resultaat behaald? Dan kan iedereen gewoon weer verder met zijn of haar werk. Wil je een fotograaf voor een portretfoto in Lelystad, ben je benieuwd naar mijn andere diensten of wil je meer weten over mijn tarieven? Neem gerust contact met mij op, of kom langs bij studio Jonas Fotografie.

Bel Jonas Fotografie voor een fotograaf in Lelystad

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Lelystad, neem ik graag jouw portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Lelystad voor het maken van een zakelijke portretfoto in Lelystad? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Voor een goede fotograaf in Lelystad weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers