• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Lelystad

Fotograaf Lelystad: Een zakelijke portretfoto in Lelystad

Al 25 jaar ben ik werkzaam als fotograaf in Lelystad. Zo heb ik ervaring met diverse vormen van fotografie, waaronder zakelijke portretfotografie in Lelystad. Heb je een bedrijfsfotograaf in Lelystad nodig die een portretfoto van jou kan maken? Schakel Jonas Fotografie in. Als bedrijfsfotograaf in Lelystad kan ik de zakelijke portretfoto maken die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Een portretfoto in Lelystad kun je overal voor gebruiken. Denk aan je professionele profielpagina’s, de website of nieuwsbrieven naar klanten. Als bedrijfsfotograaf probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een portretfoto in Lelystad. Op zoek naar gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Lelystad? Ook dan mag je bij mij aankloppen. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto die past bij jou.

Jouw bedrijfsfotograaf in Lelystad

Door de jaren heen heb ik geleerd dat de sleutel tot een succesvolle zakelijke portretfoto een goede voorbereiding is. Voor het maken van een portretfoto in Lelystad neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Op zoek naar een ervaren, professionele fotograaf die perfect vastlegt waar je voor staat met een portretfoto in Lelystad? Ik ben de bedrijfsfotograaf in Lelystad waar je naar op zoek bent! Maak gebruik van mijn diensten en geniet nu van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto op locatie? Natuurlijk!

Je zakelijke portretfoto in Lelystad is pas echt af als deze ook daadwerkelijk in je eigen kantoor wordt gemaakt. Natuurlijk is een ervaren fotograaf nodig. Dit alles is mogelijk met Jonas Fotografie. Daarom kom ik als bedrijfsfotograaf naar Lelystad voor de beste portretfoto. Hebben we een mooie zakelijke portretfoto in Lelystad gemaakt en een mooi resultaat behaald? Dan kan iedereen gewoon weer verder met zijn of haar werk. Wil je een fotograaf voor een portretfoto in Lelystad, ben je benieuwd naar mijn andere diensten of wil je meer weten over mijn tarieven? Neem gerust contact met mij op, of kom langs bij studio Jonas Fotografie.

Bel Jonas Fotografie voor een fotograaf in Lelystad

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Lelystad, neem ik graag jouw portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Lelystad voor het maken van een zakelijke portretfoto in Lelystad? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Voor een goede fotograaf in Lelystad weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers