• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Leiden

Fotograaf Leiden: Zakelijke portretfoto zegt meer dan 1000 woorden

Op zoek naar een ervaren fotograaf in Leiden? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen. Als bedrijfsfotograaf in Leiden maak ik de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Een zakelijke portretfoto kun je gebruiken voor tal van verschillende communicatie uitingen. Zo kun je het inzetten voor verschillende profielpagina’s, op je website of in nieuwsbrieven naar je klanten. Als bedrijfsfotograaf in Leiden probeer ik dé zakelijke portretfoto in Leiden te maken die bij jou past. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Leiden neem je gewoon contact op met Jonas Fotografie. Heb je een bedrijfsfotograaf nodig in Leiden voor een portretfoto? Schakel Jonas Fotografie in! Kom gerust eens langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Leiden.

Ervaren bedrijfsfotograaf Leiden

Een goede voorbereiding is cruciaal bij het maken van een zakelijke portretfoto in Leiden. Als fotograaf in Leiden weet ik dat als geen ander. Daarom neem ik als professionele bedrijfsfotograaf in Leiden ruim de tijd om een portretfoto te maken, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Leiden die jouw professionele persoonlijkheid perfect in beeld brengt met een zakelijke portretfoto? Kies de fotograaf in Leiden, Jonas Fotografie, en ontvang de volgende service:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Ik werk al meer dan 25 jaar als fotograaf in Leiden. Ook ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Meer weten over mij of over de organisatie DuPho? Vraag er gerust naar.

Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op locatie

Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Leiden die jouw zakelijke portretfoto op locatie kan schieten? Voor de mooiste zakelijke portretfoto kom ik graag bij je langs op kantoor of bij je bedrijfspand. Als vakkundig fotograaf in Leiden weet ik hoe ik de klus snel moet klaren, zodat iedereen gewoon door kan met zijn of haar werk. Heb je interesse in een bedrijfsfotograaf voor een zakelijke portretfoto in Leiden, of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met mij op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie.

Een ervaren fotograaf in Leiden? Jonas Fotografie!

Ben je toe aan een zakelijke portretfoto in Leiden? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf in Leiden, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers