• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Haarlem

Fotograaf Haarlem: Een zakelijke portretfoto spreekt voor zichzelf

Als fotograaf in Haarlem maak ik de zakelijke portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. En dat begint met goede communicatie. Heb je een bedrijfsfotograaf in Haarlem nodig die een zakelijke portretfoto van jou kan maken? Schakel Jonas Fotografie in. Een zakelijke portretfoto in Haarlem kun je overal voor gebruiken. Denk aan websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Als bedrijfsfotograaf in Haarlem probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een zakelijke portretfoto. Daarnaast kun je altijd bij me terecht voor gratis en vrijblijvend advies. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Haarlem en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto die past bij jou.

Jouw bedrijfsfotograaf in Haarlem

Al ruim 25 jaar ben ik fotograaf in Haarlem voor o.a. zakelijke portretfoto’s in Haarlem. Ik heb geleerd dat de sleutel tot een succesvolle zakelijke portretfoto een goede voorbereiding is. Voor het maken van een zakelijke portretfoto in Haarlem, neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Ook ben ik als bedrijfsfotograaf in Haarlem lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Op zoek naar een ervaren, professionele fotograaf die met een zakelijke portretfoto in Haarlem perfect in beeld brengt waar jij over gaat? Zoek niet langer en schakel mij in, Jonas Fotografie, en je geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto op locatie? Dat kan.

Ik kan me goed voorstellen dat je een zakelijke portretfoto in Haarlem wilt laten maken, waar je werk zich bevindt. Het liefst natuurlijk in je eigen kantoor. Daar is natuurlijk een ervaren fotograaf voor nodig. Met Jonas Fotografie kan dat allemaal. Daarom kom ik als bedrijfsfotograaf naar locatie voor de beste zakelijke portretfoto in Haarlem. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil jij een fotograaf voor een zakelijke portretfoto in Haarlem, of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Haarlem!

Fotograaf in Haarlem? Jonas Fotografie!

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Haarlem, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Haarlem voor het maken van een zakelijke portretfoto? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Voor een goede fotograaf in Haarlem weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers