• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Eindhoven

Fotograaf Eindhoven: Een zakelijke portretfoto in Eindhoven

Ik ben al meer dan 25 jaar fotograaf. Voor diverse mensen en bedrijven heb ik een zakelijke portretfoto gemaakt in Eindhoven. Wil je een zakelijke portretfoto van jezelf? Bel naar Jonas Fotografie, en ik ontvang je graag in mijn studio of kom naar jouw kantoor. Als bedrijfsfotograaf probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een portretfoto in Eindhoven. Ik vind het belangrijk dat een foto laat zien dat je jezelf kunt zijn en tegelijkertijd een professionele uitstraling kunt hebben. Op zoek naar gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Eindhoven? Ook dan mag je me contacteren. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Eindhoven die echt bij je past!

Jouw bedrijfsfotograaf in Eindhoven

Als fotograaf in Eindhoven, maar ook als bedrijfsfotograaf in Eindhoven en andere steden ben ik ervan overtuigd dat iedereen fotogeniek is. Bij het maken van een zakelijke portretfoto in Eindhoven doe ik er alles aan om jou zo goed mogelijk te fotograferen. Zo vindt er bijvoorbeeld een (telefonisch) voorgesprek plaats, waarin ik je uitgebreid adviseer over kleding en locatiekeuze. Ik kan nu met overtuiging zeggen dat ik een ervaren, professionele fotograaf ben die met een portretfoto in Eindhoven perfect vastlegt waar je voor staat. Maak gebruik van mijn diensten en geniet nu van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto op locatie? Natuurlijk!

Portretfoto’s kun je natuurlijk ook zelf maken, maar een fotograaf is echt nodig voor hoge kwaliteit en die ene tijdloze profielfoto. Ik kom graag bij jou op locatie als bedrijfsfotograaf in Eindhoven om deze voor je te maken. Hebben we een mooie portretfoto gemaakt en een goed resultaat behaald? Dan kan iedereen natuurlijk weer verder met zijn of haar werk. Groepsfoto’s met collega’s kunnen ook gemaakt worden door een bedrijfsfotograaf in Eindhoven. Een fotograaf inhuren voor een zakelijke portretfoto? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en tarieven. Uiteraard ben je altijd welkom bij studio Jonas Fotografie!

Bel Jonas Fotografie voor een fotograaf in Eindhoven

Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Eindhoven voor het maken van een zakelijke portretfoto in Eindhoven? Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf neem ik graag jouw portretfoto. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Voor een goede fotograaf in Eindhoven weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers