• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Eindhoven

Fotograaf Eindhoven: Een zakelijke portretfoto in Eindhoven

Ik ben al meer dan 25 jaar fotograaf. Voor diverse mensen en bedrijven heb ik een zakelijke portretfoto gemaakt in Eindhoven. Wil je een zakelijke portretfoto van jezelf? Bel naar Jonas Fotografie, en ik ontvang je graag in mijn studio of kom naar jouw kantoor. Als bedrijfsfotograaf probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een portretfoto in Eindhoven. Ik vind het belangrijk dat een foto laat zien dat je jezelf kunt zijn en tegelijkertijd een professionele uitstraling kunt hebben. Op zoek naar gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Eindhoven? Ook dan mag je me contacteren. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Eindhoven die echt bij je past!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Jouw bedrijfsfotograaf in Eindhoven

Als fotograaf in Eindhoven, maar ook als bedrijfsfotograaf in Eindhoven en andere steden ben ik ervan overtuigd dat iedereen fotogeniek is. Bij het maken van een zakelijke portretfoto in Eindhoven doe ik er alles aan om jou zo goed mogelijk te fotograferen. Zo vindt er bijvoorbeeld een (telefonisch) voorgesprek plaats, waarin ik je uitgebreid adviseer over kleding en locatiekeuze. Ik kan nu met overtuiging zeggen dat ik een ervaren, professionele fotograaf ben die met een portretfoto in Eindhoven perfect vastlegt waar je voor staat. Maak gebruik van mijn diensten en geniet nu van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto op locatie? Natuurlijk!

Portretfoto’s kun je natuurlijk ook zelf maken, maar een fotograaf is echt nodig voor hoge kwaliteit en die ene tijdloze profielfoto. Ik kom graag bij jou op locatie als bedrijfsfotograaf in Eindhoven om deze voor je te maken. Hebben we een mooie portretfoto gemaakt en een goed resultaat behaald? Dan kan iedereen natuurlijk weer verder met zijn of haar werk. Groepsfoto’s met collega’s kunnen ook gemaakt worden door een bedrijfsfotograaf in Eindhoven. Een fotograaf inhuren voor een zakelijke portretfoto? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en tarieven. Uiteraard ben je altijd welkom bij studio Jonas Fotografie!

Bel Jonas Fotografie voor een fotograaf in Eindhoven

Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Eindhoven voor het maken van een zakelijke portretfoto in Eindhoven? Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf neem ik graag jouw portretfoto. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Voor een goede fotograaf in Eindhoven weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers