• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Den Helder

Fotograaf Den Helder: Een zakelijke portretfoto toont professionaliteit

Een zakelijke portretfoto in Den Helder laten maken? Goed idee! Een portretfoto kun je overal voor gebruiken. Denk aan websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Heb je een bedrijfsfotograaf in Den Helder nodig die een zakelijke portretfoto van jou kan maken? Schakel Jonas Fotografie in. Als bedrijfsfotograaf in Den Helder probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een zakelijke portretfoto. En dat begint met goede communicatie. Kom langs bij studio Jonas Fotografie, dan help ik je graag als bedrijfsfotograaf met het maken van een portretfoto die past bij jou. Daarnaast kun je altijd bij me terecht voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Den Helder.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Ervaren bedrijfsfotograaf in Den Helder

Tijdens mijn eerdere ervaringen als fotograaf in Den Helder, waar ik ook veel zakelijke portretfoto’s heb gemaakt, heb ik geleerd dat de sleutel tot een succesvolle portretfoto een goede voorbereiding is. Daarom doorloop ik als professionele bedrijfsfotograaf in Den Helder alle stappen zorgvuldig met je door, voordat we aan de slag gaan met het maken van de foto’s. Zo mag ik mezelf een ervaren, professionele fotograaf noemen die perfect vastlegt waar jij voor staat met een zakelijke portretfoto in Den Helder. Dus ben je nog op zoek naar een fotograaf in Den Helder? Neem contact op met Jonas Fotografie en ik garandeer de volgende diensten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto aan je eigen bureau

Liever een portretfoto op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard is een ervaren fotograaf daarvoor nodig. Ik kom graag bij je langs om de mooiste zakelijke portretfoto in Den Helder te maken. Ik zorg ervoor dat het werk geen vertraging oploopt. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto in Den Helder hebben gemaakt, kan iedereen gewoon weer verder met het werk. Een bedrijfsfotograaf in Den Helder regel je snel door te bellen naar Jonas Fotografie. Ik ben bereid door heel Nederland te reizen om de perfecte portretfoto te kunnen maken. Neem gerust contact met mij op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie!

Fotograaf in Den Helder? Jonas Fotografie!

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Den Helder, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Den Helder voor het maken van een portretfoto? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Voor een goede fotograaf in Den Helder weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers