• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Den Haag

Fotograaf Den Haag: Zakelijke portretfoto zegt meer dan 1000 woorden

Zoek je een ervaren fotograaf in Den Haag? Een zakelijke portretfoto kun je gebruiken voor tal van verschillende communicatie uitingen. Als bedrijfsfotograaf in Den Haag maak ik de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. En dat begint met goede communicatie. Heb je een bedrijfsfotograaf nodig in Den Haag voor een portretfoto? Schakel Jonas Fotografie in! Als bedrijfsfotograaf in Den Haag probeer ik de zakelijke portretfoto te maken die bij jou past. Voor gratis en vrijblijvend advies neem je gewoon contact op. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Den Haag die past binnen jouw budget en wensen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Bedrijfsfotograaf Den Haag met veel ervaring

Als bedrijfsfotograaf geloof ik dat een goede voorbereiding cruciaal is voor het nemen van een zakelijk portretfoto in Den Haag. Ik neem de tijd voor het maken van een portretfoto, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Den Haag die met een portretfoto perfect in beeld brengt wat jouw professionele persoonlijkheid is? Kies voor dé fotograaf in Den Haag, Jonas Fotografie, en geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als fotograaf in Den Haag. Niet voor niets ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op locatie

Natuurlijk ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Den Haag die op kantoor jouw zakelijke portretfoto kan maken. Daarom kom ik graag naar jouw locatie voor de beste portretfoto. Nadat we een mooie portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil jij een bedrijfsfotograaf voor een zakelijke portretfoto in Den Haag? Of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Ben je toe aan een zakelijke portretfoto in Den Haag? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf in Den Haag, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers