• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Den Haag

Fotograaf Den Haag: Zakelijke portretfoto zegt meer dan 1000 woorden

Zoek je een ervaren fotograaf in Den Haag? Een zakelijke portretfoto kun je gebruiken voor tal van verschillende communicatie uitingen. Als bedrijfsfotograaf in Den Haag maak ik de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. En dat begint met goede communicatie. Heb je een bedrijfsfotograaf nodig in Den Haag voor een portretfoto? Schakel Jonas Fotografie in! Als bedrijfsfotograaf in Den Haag probeer ik de zakelijke portretfoto te maken die bij jou past. Voor gratis en vrijblijvend advies neem je gewoon contact op. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Den Haag die past binnen jouw budget en wensen.

Bedrijfsfotograaf Den Haag met veel ervaring

Als bedrijfsfotograaf geloof ik dat een goede voorbereiding cruciaal is voor het nemen van een zakelijk portretfoto in Den Haag. Ik neem de tijd voor het maken van een portretfoto, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Den Haag die met een portretfoto perfect in beeld brengt wat jouw professionele persoonlijkheid is? Kies voor dé fotograaf in Den Haag, Jonas Fotografie, en geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Al ruim 25 jaar ben ik werkzaam als fotograaf in Den Haag. Niet voor niets ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op locatie

Natuurlijk ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Den Haag die op kantoor jouw zakelijke portretfoto kan maken. Daarom kom ik graag naar jouw locatie voor de beste portretfoto. Nadat we een mooie portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil jij een bedrijfsfotograaf voor een zakelijke portretfoto in Den Haag? Of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Ben je toe aan een zakelijke portretfoto in Den Haag? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf in Den Haag, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers