• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Amsterdam

Fotograaf Amsterdam: Een zakelijke portretfoto spreekt voor zichzelf

Op zoek naar ervaren fotograaf in Amsterdam? Als bedrijfsfotograaf in Amsterdam maak ik de zakelijke portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weergeeft. Zo kun je een zakelijke portretfoto gebruiken voor websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Als bedrijfsfotograaf in Amsterdam probeer ik jouw essentie als professional te vangen in een zakelijke portretfoto in Amsterdam. En dat begint bij een goede communicatie. Heb je behoefte aan een bedrijfsfotograaf in Amsterdam die een zakelijke portretfoto van je kan maken in Amsterdam? Schakel Jonas Fotografie in: dé fotograaf in Amsterdam. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Amsterdam en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto die binnen jouw budget en wensen past. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Amsterdam kun je altijd contact opnemen.

Bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor jouw zakelijke portretfoto

De sleutel tot een succesvolle zakelijke portretfoto is goede voorbereiding. Zo ben ik al ruim 25 jaar bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor o.a. zakelijke portretfoto’s in Amsterdam. Ook ben ik als fotograaf in Amsterdam lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Voor het maken van een zakelijke portretfoto in Amsterdam, neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Amsterdam die met een zakelijke portretfoto in Amsterdam perfect in beeld brengt waar jij over gaat? Kies voor dé fotograaf in Amsterdam, Jonas Fotografie, en geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op locatie

Natuurlijk ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Amsterdam die jouw zakelijke portretfoto op je eigen kantoor in Amsterdam kan maken. Daarom kom ik graag naar jouw locatie voor de beste zakelijke portretfoto. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil je graag een fotograaf in Amsterdam inhuren, maar heb je cameravrees? Geen zorgen. Als ervaren fotograaf in Amsterdam garandeer ik dat je dit onmogelijk in een zakelijke portretfoto terug kunt zien. Wil jij een bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor een zakelijke portretfoto in Amsterdam, of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Amsterdam, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor het maken van een zakelijke portretfoto in Amsterdam? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Je hoeft je dus nergens druk om te maken!

Opdrachtgevers