• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Amsterdam

Fotograaf Amsterdam: Een zakelijke portretfoto spreekt voor zichzelf

Op zoek naar ervaren fotograaf in Amsterdam? Als bedrijfsfotograaf in Amsterdam maak ik de zakelijke portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weergeeft. Zo kun je een zakelijke portretfoto gebruiken voor websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Als bedrijfsfotograaf in Amsterdam probeer ik jouw essentie als professional te vangen in een zakelijke portretfoto in Amsterdam. En dat begint bij een goede communicatie. Heb je behoefte aan een bedrijfsfotograaf in Amsterdam die een zakelijke portretfoto van je kan maken in Amsterdam? Schakel Jonas Fotografie in: dé fotograaf in Amsterdam. Kom langs bij studio Jonas Fotografie in Amsterdam en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto die binnen jouw budget en wensen past. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Amsterdam kun je altijd contact opnemen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor jouw zakelijke portretfoto

De sleutel tot een succesvolle zakelijke portretfoto is goede voorbereiding. Zo ben ik al ruim 25 jaar bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor o.a. zakelijke portretfoto’s in Amsterdam. Ook ben ik als fotograaf in Amsterdam lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Voor het maken van een zakelijke portretfoto in Amsterdam, neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Amsterdam die met een zakelijke portretfoto in Amsterdam perfect in beeld brengt waar jij over gaat? Kies voor dé fotograaf in Amsterdam, Jonas Fotografie, en geniet van de volgende services:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op locatie

Natuurlijk ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Amsterdam die jouw zakelijke portretfoto op je eigen kantoor in Amsterdam kan maken. Daarom kom ik graag naar jouw locatie voor de beste zakelijke portretfoto. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto van jou en je collega’s hebben geschoten, kan iedereen weer gewoon doorgaan met zijn of haar werkzaamheden. Wil je graag een fotograaf in Amsterdam inhuren, maar heb je cameravrees? Geen zorgen. Als ervaren fotograaf in Amsterdam garandeer ik dat je dit onmogelijk in een zakelijke portretfoto terug kunt zien. Wil jij een bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor een zakelijke portretfoto in Amsterdam, of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Amsterdam, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Amsterdam voor het maken van een zakelijke portretfoto in Amsterdam? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Je hoeft je dus nergens druk om te maken!

Opdrachtgevers