• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Amstelveen

Iedereen is fotogeniek!

Heb je een nieuw zakelijk portret in Amstelveen nodig en zoek je daarvoor een ervaren bedrijfsfotograaf in Amstelveen? In mijn studio, Jonas Fotografie, geloof ik dat iedereen fotogeniek kan zijn. Als fotograaf in Amstelveen kom ik graag langs om de mooiste foto’s te maken. Een zakelijke portretfoto kun je gebruiken voor tal van verschillende communicatie uitingen. Daarom maak ik als bedrijfsfotograaf in Amstelveen de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Als professionele fotograaf in Amstelveen, probeer ik dé zakelijke portretfoto in Amstelveen te maken die bij jou past. Ook voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren bedrijfsfotograaf in Amstelveen, neem je gewoon contact op met Jonas Fotografie. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Amstelveen die jou op de kaart zet.

Bedrijfsfotograaf Amstelveen met de juiste ervaring

Als ervaren fotograaf in Amstelveen weet ik dat iedereen fotogeniek is en daarom een unieke zakelijke portretfoto in Amstelveen kan maken. De belangrijkste factor voor het nemen van een zakelijk portretfoto in Amstelveen is een goede voorbereiding. Ik ben iemand die graag zijn tijd neemt voor het maken van een portretfoto, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Zoek jij een bedrijfsfotograaf in Amstelveen die met een portretfoto perfect in beeld brengt wat jij te bieden hebt? Kies voor dé fotograaf in Amstelveen, Jonas Fotografie, en profiteer van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op je werk

Ik ben niet alleen een bedrijfsfotograaf in Amstelveen die zakelijke portretfoto’s maakt in Amstelveen in de studio, maar ik kom ook graag bij jullie langs. Voor een portretfoto die echt laat zien wie je als professional bent, is het belangrijk dat je je in een ruimte bevindt die bij je past. Daar is een zakelijke fotograaf in Amstelveen natuurlijk voor. Nadat we een mooie portretfoto van jou en je collega’s hebben gemaakt, kan iedereen gewoon weer verder met zijn of haar werk. Wil je een bedrijfsfotograaf in Amstelveen voor een zakelijke portretfoto in Amstelveen, of ben je nieuwsgierig naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met mij op, of kom langs in studio Jonas Fotografie. Voor een goede fotograaf in Amstelveen weet je waar je moet zijn!

Fotograaf in Amstelveen? Jonas Fotografie!

Ben je toe aan een zakelijke portretfoto in Amstelveen? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf in Amstelveen, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers