• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Amstelveen

Iedereen is fotogeniek!

Heb je een nieuw zakelijk portret in Amstelveen nodig en zoek je daarvoor een ervaren bedrijfsfotograaf in Amstelveen? In mijn studio, Jonas Fotografie, geloof ik dat iedereen fotogeniek kan zijn. Als fotograaf in Amstelveen kom ik graag langs om de mooiste foto’s te maken. Een zakelijke portretfoto kun je gebruiken voor tal van verschillende communicatie uitingen. Daarom maak ik als bedrijfsfotograaf in Amstelveen de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Als professionele fotograaf in Amstelveen, probeer ik dé zakelijke portretfoto in Amstelveen te maken die bij jou past. Ook voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren bedrijfsfotograaf in Amstelveen, neem je gewoon contact op met Jonas Fotografie. Kom langs bij studio Jonas Fotografie en ik help je graag met het maken van een zakelijke portretfoto in Amstelveen die jou op de kaart zet.

Bedrijfsfotograaf Amstelveen met de juiste ervaring

Als ervaren fotograaf in Amstelveen weet ik dat iedereen fotogeniek is en daarom een unieke zakelijke portretfoto in Amstelveen kan maken. De belangrijkste factor voor het nemen van een zakelijk portretfoto in Amstelveen is een goede voorbereiding. Ik ben iemand die graag zijn tijd neemt voor het maken van een portretfoto, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Zoek jij een bedrijfsfotograaf in Amstelveen die met een portretfoto perfect in beeld brengt wat jij te bieden hebt? Kies voor dé fotograaf in Amstelveen, Jonas Fotografie, en profiteer van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op je werk

Ik ben niet alleen een bedrijfsfotograaf in Amstelveen die zakelijke portretfoto’s maakt in Amstelveen in de studio, maar ik kom ook graag bij jullie langs. Voor een portretfoto die echt laat zien wie je als professional bent, is het belangrijk dat je je in een ruimte bevindt die bij je past. Daar is een zakelijke fotograaf in Amstelveen natuurlijk voor. Nadat we een mooie portretfoto van jou en je collega’s hebben gemaakt, kan iedereen gewoon weer verder met zijn of haar werk. Wil je een bedrijfsfotograaf in Amstelveen voor een zakelijke portretfoto in Amstelveen, of ben je nieuwsgierig naar mijn andere diensten? Neem gerust contact met mij op, of kom langs in studio Jonas Fotografie. Voor een goede fotograaf in Amstelveen weet je waar je moet zijn!

Fotograaf in Amstelveen? Jonas Fotografie!

Ben je toe aan een zakelijke portretfoto in Amstelveen? Met meer dan 25 jaar ervaring als zakelijke fotograaf in Amstelveen, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl.

Opdrachtgevers