• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Amersfoort

Zakelijke portretfoto in Amersfoort

Bedrijfsfotograaf in Amersfoort nodig voor een zakelijke portretfoto? Schakel Jonas Fotografie in: de fotograaf in Amersfoort. Als bedrijfsfotograaf in Amersfoort maak ik de portretfoto die jouw professionele persoonlijkheid weerspiegelt. Je kunt een zakelijke portretfoto voor veel verschillende soorten communicatieve doeleinden gebruiken in je werk en privé leven. Het is bovendien een echte oppepper voor je carrière. Als bedrijfsfotograaf in Amersfoort probeer ik de zakelijke portretfoto te maken die bij jou past. Voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Amersfoort kun je altijd contact opnemen of langskomen in studio Jonas Fotografie. Ik help je graag bij het maken van jouw unieke zakelijke portretfoto in Amersfoort.

Ervaren bedrijfsfotograaf Amersfoort

Als fotograaf met jarenlange ervaring weet ik dat er twee belangrijke aspecten zijn bij het maken van een goede zakelijke portretfoto in Amersfoort: een goede voorbereiding en goede communicatie. Als professionele bedrijfsfotograaf in Amersfoort bereid ik je zo goed mogelijk voor op de fotosessie door goed de stijl en kledingkeuze met je door te spreken. Op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Amersfoort die jouw professionele persoonlijkheid perfect in beeld brengt met een zakelijke portretfoto? Ga voor Jonas Fotografie en ontvang de volgende service:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Zakelijke portretfoto op locatie

Een zakelijke portretfoto in Amersfoort komt natuurlijk het beste tot zijn recht als deze in je eigen kantoor wordt gemaakt. Daar wil je natuurlijk een professionele fotograaf in Amersfoort voor inhuren. Voor een ervaren fotograaf die jouw portretfoto op locatie kan schieten, ben je bij mij aan het juiste adres. Voor de mooiste zakelijke portretfoto kom ik graag bij je langs op kantoor of bij je bedrijfspand. Als professioneel fotograaf in Amersfoort weet ik hoe ik de klus snel moet klaren, zodat iedereen weer verder kan met zijn werk. Heb je interesse in een bedrijfsfotograaf in Amersfoort, neem dan contact met mij op. Ik ontvang je graag in studio Jonas Fotografie.

Een ervaren fotograaf in Amersfoort? Jonas Fotografie!

Ben je toe aan een zakelijke portretfoto in Amersfoort? Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Amersfoort, kom ik graag bij jouw bedrijf langs. Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Voor vrijblijvend advies van een ervaren bedrijfsfotograaf in Amersfoort, mag je me altijd bellen!

Opdrachtgevers