• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Fotograaf Almere

Een zakelijke portretfoto is essentieel

Heb je een bedrijfsfotograaf in Almere nodig die een zakelijke portretfoto van je kan maken? Jonas Fotografie kan het voor je doen! Als professionele fotograaf maak ik in Almere de portretfoto die jouw professionele essentie laat zien. En dat begint met goede communicatie. Een zakelijke portretfoto kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Denk aan websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Een goede portretfoto is essentieel voor iedere serieuze carrière. Omdat ik een professionele bedrijfsfotograaf in Almere ben, kan ik ervoor zorgen dat ik de zakelijke portretfoto maak die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Daarnaast kun je altijd bij mij terecht voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren, professionele fotograaf in Almere. Kom langs bij studio Jonas Fotografie of ik kom langs op locatie in Almere en ik help je graag met het maken van een goede zakelijke portretfoto.

Jouw bedrijfsfotograaf in Almere

Als bedrijfsfotograaf ben ik ook lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen. Ik heb als fotograaf geleerd dat de sleutel tot een succesvolle portretfoto in Almere een goede voorbereiding is. Voor het maken van een zakelijke portretfoto in Almere neem ik voldoende tijd om tot een optimaal resultaat te komen. Op zoek naar een ervaren, professionele bedrijfsfotograaf, die perfect vastlegt waar je voor staat? Al ruim 25 jaar ben ik bedrijfsfotograaf in Almere voor onder andere zakelijke portretfoto’s. Huur mij, Jonas Fotografie, in en je ontvangt de volgende service:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto in Almere? Dat kan.

Ben je klaar om dé foto te maken die laat zien waar je als professional van gemaakt bent? Dan is het natuurlijk van meerwaarde om een portretfoto te laten maken in Almere, waar je werk zich bevindt. Vooral in je eigen kantoor. Dit is mogelijk bij Jonas Fotografie. Ik kom graag als bedrijfsfotograaf naar Almere voor de beste portretfoto. Ook is het mogelijk een leuke portretfoto van jou en je collega’s te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus wees niet verlegen. Wil je een professionele fotograaf inhuren voor een zakelijke portretfoto in Almere? Of ben je benieuwd naar mijn andere diensten? Kom langs bij mijn studio Jonas Fotografie of neem contact met mij op via e-mail of telefoon!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Almere, neem ik graag jouw portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Almere voor het maken van een zakelijke portretfoto in Almere? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Daar is een professionele fotograaf in Almere immers voor!

Opdrachtgevers