• Honest photography
 • 25 years of experience
 • (Mobile) portrait photography
 • Location photography
 • Also evenings and weekends
 • No assignment too big or small

Fotograaf Den Helder

Fotograaf Den Helder: Een zakelijke portretfoto toont professionaliteit

Een zakelijke portretfoto in Den Helder laten maken? Goed idee! Een portretfoto kun je overal voor gebruiken. Denk aan websites, e-mails, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten. Heb je een bedrijfsfotograaf in Den Helder nodig die een zakelijke portretfoto van jou kan maken? Schakel Jonas Fotografie in. Als bedrijfsfotograaf in Den Helder probeer ik jouw essentie als professional vast te leggen in een zakelijke portretfoto. En dat begint met goede communicatie. Kom langs bij studio Jonas Fotografie, dan help ik je graag als bedrijfsfotograaf met het maken van een portretfoto die past bij jou. Daarnaast kun je altijd bij me terecht voor gratis en vrijblijvend advies van een ervaren fotograaf in Den Helder.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Ervaren bedrijfsfotograaf in Den Helder

Tijdens mijn eerdere ervaringen als fotograaf in Den Helder, waar ik ook veel zakelijke portretfoto’s heb gemaakt, heb ik geleerd dat de sleutel tot een succesvolle portretfoto een goede voorbereiding is. Daarom doorloop ik als professionele bedrijfsfotograaf in Den Helder alle stappen zorgvuldig met je door, voordat we aan de slag gaan met het maken van de foto’s. Zo mag ik mezelf een ervaren, professionele fotograaf noemen die perfect vastlegt waar jij voor staat met een zakelijke portretfoto in Den Helder. Dus ben je nog op zoek naar een fotograaf in Den Helder? Neem contact op met Jonas Fotografie en ik garandeer de volgende diensten:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Je zakelijke portretfoto aan je eigen bureau

Liever een portretfoto op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard is een ervaren fotograaf daarvoor nodig. Ik kom graag bij je langs om de mooiste zakelijke portretfoto in Den Helder te maken. Ik zorg ervoor dat het werk geen vertraging oploopt. Nadat we een mooie zakelijke portretfoto in Den Helder hebben gemaakt, kan iedereen gewoon weer verder met het werk. Een bedrijfsfotograaf in Den Helder regel je snel door te bellen naar Jonas Fotografie. Ik ben bereid door heel Nederland te reizen om de perfecte portretfoto te kunnen maken. Neem gerust contact met mij op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie!

Fotograaf in Den Helder? Jonas Fotografie!

Met meer dan 25 jaar ervaring als fotograaf in Den Helder, neem ik graag jouw zakelijke portretfoto. Wil jij direct een ervaren bedrijfsfotograaf in Den Helder voor het maken van een portretfoto? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Je wordt ruim van tevoren van alle informatie en advies voorzien. Voor een goede fotograaf in Den Helder weet je waar je moet zijn!

Opdrachtgevers