Black & White

This young man asked me to shoot a black & white portrait of him. It turned out to be a very interesting and inspiring afternoon and I’m very happy with the result.

Huisvesters van het volk

Voor Aedes, de vereniging van woningbouwverenigingen in Nederland, mag ik regelmatig de rubriek ‘Huisvesters van het volk’ voor hun magazine verzorgen.

Wolverine

Vorige week mocht ik weer een aantal nieuwe medewerkers van een van mijn vaste opdrachtgevers portretteren. Deze jongeman bleek groot fan van Wolverine te zijn. Verder was hij erg aardig trouwens.  

Toeval bestaat niet

Ik zit veel in de auto en had net de podcast als nieuw luister medium ontdekt toen ik een mailtje kreeg van ‘de Kostgangers’, twee podcastmakers…… Of ik een aantal portretten van hun kon maken voor hun eigen publiciteit. Tuurlijk kon ik dat.

Allemaal mooie mensen

Een van de leukste opdrachten van de afgelopen periode. Heb allemaal mooie mensen mogen fotograferen bij Voort, een detacheringsbureau voor technisch personeel.

Een parallel universum

Ik doe altijd mijn best om presentaties en lezingen, die ik mag fotograferen, inhoudelijk te volgen. Bij dit verhaal over iets met software, finance, blockchain en back-end waren ze mij toch echt even kwijt. Ben wel erg blij met dit fotootje.

Bij Sanoma

Vandaag Robert de Lange van Sanoma mogen fotograferen voor VNSG Magazine. Je hebt niet vaak dat iemand gaat staan en dat het meteen goed is. Vandaag dus wel.  

Het team

Zelfportret met mijn beste vrienden. Zonder Dominik (links) waren de reisreportages op deze site er nooit gekomen. Zonder Quinto (rechts) zou het allemaal een stuk minder leuk zijn.

In verwachting

Het is niet bepaald mijn core business, maar ik blijf een zwak hebben voor zwangere vrouwen.