• Eerlijke fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Bedrijfsfotograaf en bedrijfsfotografie

Breng je bedrijf in beeld

Op zoek naar ervaren bedrijfsfotograaf? Met ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsfotografie kan ik jouw bedrijf perfect in beeld brengen. Om je bedrijf en medewerkers goed in beeld te brengen, zodat je een indruk kan geven van wat je bedrijf te bieden heeft, is een professionele bedrijfsfotograaf noodzakelijk. Bedrijfsfotografie gaat niet alleen om de medewerkers. Ook een prachtig pand of productiefaciliteit zijn bij uitstek geschikt om in je communicatie te gebruiken. Bedrijfsfotografie brengt de omgeving, de boodschap en het gevoel over dat bedrijf uitstraalt. Zoek je een bedrijfsfotograaf voor het maken van foto’s voor op je websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten? Dan kun je terecht in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. Ik help je graag bij het maken en uitvoeren van een plan binnen jouw budget en mogelijkheden. Een gratis en vrijblijvend gesprek hierover is altijd mogelijk.

Voor kwalitatieve locatiefotografie

De sleutel tot kwaliteitsvolle bedrijfsfotografie is een goed idee en goede voorbereiding. Na de nodige ervaring die ik opgedaan heb met o.a. bedrijfsfotografie, ben ik al ruim 25 jaar professioneel bedrijfsfotograaf te noemen. Tijdens het maken van foto’s, neem ik voldoende tijd om tot een resultaat te komen dat recht doet aan jouw bedrijf. Zoek je een bedrijfsfotograaf die luistert naar je verzoeken en daarop inspeelt? Dan ben je bij Jonas Fotografie aan het juiste adres. Bij mijn fotostudio in Amsterdam geniet je van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Daarnaast ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen die gelooft in de kracht en waarde van beeld. Meer info? Neem dan contact op met mij.

Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
13:32 31 Mar 21
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
13:11 22 Feb 21
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
20:24 18 Feb 21
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Yorick Meefout
Yorick Meefout
11:39 15 Jan 21
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Sabine van Es
Sabine van Es
15:44 28 Dec 20
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Lucie
Lucie
22:50 17 Dec 20
Met Jonas werken is professioneel werken. Jonas heeft aan een half woord genoeg, maakt prachtige foto's, levert snel en doet perfecte fotobewerking. Ook niet onbelangrijk: hij is makkelijk in de omgang en krijgt op vriendelijke toon precies gedaan wat de wens is voor het perfecte plaatje. Veel met 'm gewerkt tijdens jureringen (portret- en sfeerfoto's), awardshows, rode-lopersessies etc etc. Zeer tot tevredenheid.
Gusta Winnubst
Gusta Winnubst
13:28 16 Nov 20
Ik heb over de afgelopen jaren met Jonas samen mogen werken aan verschillende zakelijke shoots. Jonas is een absolute professional op verschillende aspecten van corporate fotografie: zakelijke portretfotografie, team shoots en patiëntenverhalen. Hij denkt graag mee om een optimaal resultaat te behalen en levert snel prachtige resultaten.
Eva-Maria Mulder
Eva-Maria Mulder
13:23 09 Nov 20
labrador

Jonas Briels

Bedrijfsfotograaf op locatie

Met mijn mobiele studio kom ik graag naar jouw locatie voor bedrijfsfotografie. Dit is al mogelijk vanaf vier personen. Na de bedrijfsfotografie sessie kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan en zit iedereen snel weer op zijn of haar plek. Heeft je personeel last van cameravrees? Geen zorgen. Ik garandeer dat je dit niet in de foto’s terugziet. Met de bedrijven die ik mag fotograferen, ga ik op zoek naar de juiste foto met de perfecte uitstraling. Daarom vind ik het zo leuk om bedrijfsfotograaf te zijn. Neem voor vragen gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Is je bedrijf toe aan nieuwe personeelsfoto’s of bedrijfsfotografie? Met meer dan 25 jaar ervaring kan ik mezelf professioneel bedrijfsfotograaf noemen. Meer over mijn werk weten? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Ik adviseer je van tevoren graag over kledingkeuze en achtergrond. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en geniet je straks van de mooiste bedrijfsfoto’s!

Opdrachtgevers