• Zakelijke Portretfotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Locatiefotografie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Bedrijfsfotograaf en bedrijfsfotografie

Breng je bedrijf in beeld

Op zoek naar ervaren bedrijfsfotograaf? Met ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsfotografie kan ik jouw bedrijf perfect in beeld brengen. Om je bedrijf en medewerkers goed in beeld te brengen, zodat je een indruk kan geven van wat je bedrijf te bieden heeft, is een professionele bedrijfsfotograaf noodzakelijk. Bedrijfsfotografie gaat niet alleen om de medewerkers. Ook een prachtig pand of productiefaciliteit zijn bij uitstek geschikt om in je communicatie te gebruiken. Bedrijfsfotografie brengt de omgeving, de boodschap en het gevoel over dat bedrijf uitstraalt. Zoek je een bedrijfsfotograaf voor het maken van foto’s voor op je websites, profielpagina’s, nieuwsbrieven of persberichten? Dan kun je terecht in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam. Ik help je graag bij het maken en uitvoeren van een plan binnen jouw budget en mogelijkheden. Een gratis en vrijblijvend gesprek hierover is altijd mogelijk.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op of bekijk mijn pakketten op de tarievenpagina.

Voor kwalitatieve locatiefotografie

De sleutel tot kwaliteitsvolle bedrijfsfotografie is een goed idee en goede voorbereiding. Na de nodige ervaring die ik opgedaan heb met o.a. bedrijfsfotografie, ben ik al ruim 25 jaar professioneel bedrijfsfotograaf te noemen. Tijdens het maken van foto’s, neem ik voldoende tijd om tot een resultaat te komen dat recht doet aan jouw bedrijf. Zoek je een bedrijfsfotograaf die luistert naar je verzoeken en daarop inspeelt? Dan ben je bij Jonas Fotografie aan het juiste adres. Bij mijn fotostudio in Amsterdam geniet je van de volgende voordelen:

 • Oprechte fotografie
 • 25 jaar ervaring
 • (Mobiele) studiofotografie
 • Foto’s op locatie
 • Ook avonden en weekenden
 • Geen opdracht te klein of groot

Daarnaast ben ik lid van Dutch Photographers, de organisatie voor professionele fotografen die gelooft in de kracht en waarde van beeld. Meer info? Neem dan contact op met mij.

Jonas is een hele fijne fotograaf en zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt om op de foto te gaan! Ook het contact alvorens de daadwerkelijke afspraak verliep zeer soepel en hij dacht met ons mee waardoor hij met goede adviezen kwam.
Anamet Europe
Anamet Europe
21. April, 2022.
Jonas Briels heeft het FNV Congres in april 2022 sfeervol en met goede foto's in beeld gebracht! Helemaal top, aanrader.
Laura de Gooijer
Laura de Gooijer
21. April, 2022.
Super fijne fotoshoot gehad! Jonas geeft hele goede tips en laat je op je gemak voelen.
Lizzy van der Wijst
Lizzy van der Wijst
23. Maart, 2022.
Jonas was excellent. Professional, amicable, and highly skilled. Knew exactly what he needed to ask in order to understand the precise product I required, and then delivered it within 30 mins of my departure. He was also generously accommodating of my time schedule, making a special effort to ensure I could deliver the portraits to my firm well in advance of the deadline. Based on my experience, I could not recommend Jonas any more highly.
Liam Wells
Liam Wells
5. Maart, 2022.
De portretfoto's van alle collega's voor onze website laten maken door Jonas. De studio kon in ons kantoor worden opgebouwd, waardoor het geen belemmering was voor ons werk. Jonas brainstormt mee met ideeën en laat je comfortabel voelen voor de camera. De foto's waren snel en zeer professioneel opgeleverd. Complimenten vanuit iedereen bij ZP Zaken!
ZP Zaken
ZP Zaken
9. Juni, 2021.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk benadert en nam hij de tijd om kennis te maken. Tijdens de fotoshoot kreeg ik goede tips, wat zich tot mooie foto’s heeft geresulteerd!
Rosemarie Gideonse
Rosemarie Gideonse
25. Mei, 2021.
Jonas maakt mooie foto's in een ontspannen setting
anna grif
anna grif
30. April, 2021.
Jonas reageerde heel snel op mijn afspraakverzoek en binnen een paar dagen kon ik al terecht! Hij nam onder het genot van een kopje koffie echt even de tijd om me te leren kennen om zo een passende foto te kunnen maken. Tijdens de fotoshoot stelde hij me op mijn gemak door me te helpen visualiseren wie mijn publiek voor de foto was. En nog diezelfde dag had hij mijn foto’s bewerkt en gemaild.
Tiska Ikking
Tiska Ikking
31. Maart, 2021.
Jonas is een hele vriendelijke fotograaf, geeft goede instructies en zorgt voor een prettige sfeer in de studio!
Célia
Célia
22. Februari, 2021.
Jonas is een ontzettend vriendelijke fotograaf die door jaren ervaring goed en snel de juiste shots op camera weet te zetten
Wietske Wentrup
Wietske Wentrup
18. Februari, 2021.
labrador

Jonas Briels

Bedrijfsfotograaf op locatie

Met mijn mobiele studio kom ik graag naar jouw locatie voor bedrijfsfotografie. Dit is al mogelijk vanaf vier personen. Na de bedrijfsfotografie sessie kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan en zit iedereen snel weer op zijn of haar plek. Heeft je personeel last van cameravrees? Geen zorgen. Ik garandeer dat je dit niet in de foto’s terugziet. Met de bedrijven die ik mag fotograferen, ga ik op zoek naar de juiste foto met de perfecte uitstraling. Daarom vind ik het zo leuk om bedrijfsfotograaf te zijn. Neem voor vragen gerust contact met me op, of kom langs in mijn studio Jonas Fotografie in Amsterdam!

Neem contact op met Jonas Fotografie

Is je bedrijf toe aan nieuwe personeelsfoto’s of bedrijfsfotografie? Met meer dan 25 jaar ervaring kan ik mezelf professioneel bedrijfsfotograaf noemen. Meer over mijn werk weten? Maak een afspraak door te bellen naar +31 654281336 of te mailen naar mail@jonasfotografie.nl. Ik adviseer je van tevoren graag over kledingkeuze en achtergrond. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en geniet je straks van de mooiste bedrijfsfoto’s!

Opdrachtgevers